Partnereink

PROWINCIA TMT TURIZMUS MARKETING ÉS TANÁCSADÓ KFT, UTAZÁSI IRODA VÁRALJA

A ProWincia TMT Kft. 1991-ben alakult családi vállalkozásként. Ügyvezetőnk korábban a Tolna Megyei Idegenforgalmi Hivatal vezetője, az IBUSZ Dél- Dunántúli Területi Igazgatósága Kereskedelmi Igazgatója majd az IBUSZ Észak- Németországi Igazgatója volt Hamburgban.

Utazási irodánkban (U-000549) 1993 óta foglalkozunk utaztatással, internetes szállásközvetítő irodaként 13 éve dolgozunk, irodáinkban az internetes értékesítés háttér munkáit végezzük.
Cégünk székhelye Váralján, egy csodálatos birtokon található, Budapesten az I. kerület Attila út 125. szám alatt tartunk fenn fiókirodát.
Értékesítési formaként azért választottuk az Internetet, mert lehetővé teszi, hogy részletesebb leírással és gazdagabb fotóanyaggal mutathassuk be az egyes ajánlatokat. Vendégeink így megszerezhetnek minden szükséges információt, a kérdésekre telefonon (06309379255), vagy e-mailben mindig szívesen válaszolunk.

Nyaralás a horvát tengerparton
A www.horvat-tengerpart.hu oldalain megbízható partnerek ajánlatait közvetítjük, de magunk is jól ismerjük a tengerpart üdülőhelyeit, nagyon sok szálláshelyet személyesen is megtekintettünk. Munkánk során kipróbált utazásszervezőkkel és szállás tulajdonosokkal dolgozunk együtt.

Síelés Ausztriában
A www.siindex.hu portálunkkal szeretnénk hozzájárulni, hogy vendégeink üdülésüket Ausztriában még jobban élvezhessék. Amit létrehoztunk: szolgáltatások, információk és ajánlatok kombinációja, melyet Ausztria egész területén szívesen ajánlunk.

Minden ami Coaching
Lemma coaching www.elni-tudni.hu.
Sosincs késő, hogy azzá válj, aki lehettél volna!George Eliot..


Csontkovács Budapesten

Csontkovács Ati www.csontkovacsati.com
Amiben segíthetek: hátfájás, derékfájás, idegszál becsípődés, lumbágó, isiász, láb -, kéz- és ujjzsibbadás, gerincferdülés, teniszkönyök, lúdtalp…Ha húzódik, ha fáj vagy csak egy kis lazításra van szükséged hívj bátran !