Panziónk


PROVINCIA PANZIÓ VENDÉGHÁZ ÉS APARTMANOK VÁRALJA,20-30 FŐS CSOPORTOKAT IS FOGADUNK

A váraljai Provincia vendégházat és apartmanjait ajánljuk a természetet kedvelő baráti társaságoknak, festői környezetben.

Panziónk a Mecsek hegység egyik legszebb völgyében található a falu szélén, az erdő mellett, szabadtéri medencével, horgásztóval, borpincével, közös helyiségekkel. A panzió nagyobb csoportok számára is kínál szálláslehetőséget. Ideális 20-30 fős csoportok részére, baráti találkozók vagy céges rendezvények helyszínéül.

A Panzióban 8 db 2 ágyas és 2 db 2 x 2 ágyas családi lakrészt kínálunk,itt összesen 28 főt tudunk fogadni, a különálló Tóparti apartmanban további 4 fő részére kínálunk kellemes pihenést. Panziónk így nagyobb csoportok számára ideális.
A csoportok használhatják a panzió minden egységét: éttermet, társalgót, medencét, présház előtti fedett teraszt, az udvart, horgász tavat és a parkolót. Más vendéget a panzióban ekkor nem fogadunk.
Szemináriumi termünkben 35 főig kínálunk kényelmes tréning helyszínt.
Konyhahasználat: a vendégek használhatják a panzió konyháját és éttermét, ahol gázkályha, hűtő, mikró, mosogató, kávéfőző, megfelelő számú és méretű edény valamint eszköz áll rendelkezésre.
A csoportok a présház előtti fedett teraszon bográcsozhatnak, grillezhetnek, süthetnek nyársat a szabadban, ehhez minden eszközt biztosítunk.
Azok a csoportok, amelyek ellátást is kérnek, megrendelhetik az ellátást. A szomszéd településeken jó éttermek találhatók 4-8 km-re. Lehetőség van telefonos étkezés megrendelésre, helyszínre szállítással.
A WIFI internet és a parkolók ingyenesen használhatók.

A gyerekek a hatalmas zárt kertben zavartalanul játszhatnak. Vannak nordic walking botjaink. Medencénk 120cm mély, a nyári főszezonban használható. A kicsiket gyerekággyal és éttermi székekkel várjuk. A panzió saját horgásztavában főként a gyerekek horgásznak, kérésre horgászbotot biztosítunk.

Váralja, a Kelet-Mecsek természeti értékekben gazdag, dombokkal ölelt, barátságos völgységi települése, kiváló kiindulási pont a Mecsekben való kirándulásokhoz, a Dél-Dunántúl látnivalóinak megismeréséhez.
A Mecsek legszebb csúcsaira a házunk előtt vezetnek a kijelölt gyalogtúra útvonalak.
Könnyen elérhetők innen a régió legkedveltebb kiránduló célpontjai, Pécs, a kulturális és történelmi emlékhelyeivel, vagy Szekszárd a vörösbor városa és a gemenci vadrezervátum. Meleg vizű fürdők találhatók Bonyhádon (8 km), Dombóváron (32 km), Harkányban 60 km). A Reneszánsz élménypark Bikalon (15 km re) várja a vendégeket rendezvényeivel.
Szívesen fogadjuk SZÉP kártyával érkező vendégeinket.

Hívjon telefonon, 0630 9379255 vagy küldjön egy üzenetet a kapcsolati űrlapunk segítségével , ha kérdése van, vagy foglalni szeretne!

WEBSÉTÁVAL részletesen is megismerheti panziónkat, járja be a panzió területét! Webséta

További fotók panziónkról: