Főoldal Csoportoknak, baráti társaságoknak

Csoportoknak, baráti társaságoknak

Vendégház 12 szobával, konyhával, étteremmel, társalgóval, önellátással

Nagyobb csoportok, baráti találkozók vagy céges rendezvények számára ideális szálláslehetőség önellátással. 12 szobában 20-30 főnek biztosítunk kényelmes elszállásolást, és lehetőséget a teljes ház kizárólagos használatára.
2018.08.15-10.31-ig már nem foglalható a ház!!
Csoportoknak, baráti társaságoknak
A csoportok használhatják a vendégház minden egységét: éttermet, társalgót, medencét, présház előtti fedett teraszt, az udvart, a horgásztavat és a parkolót. Más vendéget a vendégházban ekkor nem fogadunk.

Vendégházunkban 8 db 2-3 ágyas és 2 db 2 x 2 ágyas családi lakrészt kínálunk, 20-30 fő részére.

A társalgó ( 80m2), alkalmas a szabadidő kellemes eltöltésére, játékokkal, konyvekkel, TV -vel.

Céges rendezvényekhez 30 főig biztosít kényelmes tréning helyszínt.


Konyhahasználat: a vendégek használhatják a panzió konyháját és éttermét, ahol gázkályha, hűtők, mélyhűtő, mosogató, kávéfőző, megfelelő számú és méretű edény valamint eszköz áll rendelkezésre. Az étterem nagy termében az asztalok tetszés szerint összetolhatók.

 

A WIFI internet és a parkolók ingyenesen használhatók.


A csoportok a présház előtti fedett teraszon bográcsozhatnak, grillezhetnek, süthetnek nyársat a szabadban, ehhez minden eszközt biztosítunk.

 

Azok a vendégek,  akik ellátást is kérnek, megrendelhetik az ellátást a szomszéd településeken (4-6 km) taláható jó éttermekben helyszínre szállítással. Ehhez szívesen adunk segítséget.

 

Esti programként a csoportok a 200 méterre található "Szabó Laci Pincéje" vendégeiként borkóstolón, pincelátogatáson vehetnek részt, akár vacsorával, zenével is.

 

Kedvezményes szállásdíj csoportoknak legalább 2 éjszakai foglalás esetén: 24 főig 120 000.-Ft/éj/teljes ház, minden szolgáltatásával és minden helyiség használatával.

Nagyobb létszám esetén egyedi árajánlatot készítünk.

 

Az árak tartalmazzák a ház összes helyiségének, a konyha és az étterem használatát, az energia költségeket, az ágynemű használatot, a végtakarítást és az internet használatát.

 

Üdülőhelyi díj a helyszínen fizetendő: 200.-Ft/fő/éj 18 és 70 év közötti felnőtteknek.

 

Ajánlatkérés »

Ez a weboldal az Ön kényelmes böngészésének érdekében cookie-kat használ. Elfogadom További információ